Gin Rum Vodka Likeuren Whiskey Cocktails Spirits

kalidas

Over Ons

Ontdek de kwaliteit van Kalidas, een kleine destillerij in het Spaanse Baskenland die heerlijke en natuurlijke dranken produceert. Met behulp van organische ingrediënten en gedestilleerd water uit de rivier Nervíon, worden spirits van uitmuntende kwaliteit gecreëerd. De naam “Kalidas” is geboren uit een creatieve brainstormsessie en symboliseert de perfecte harmonie tussen mens, dier en natuur. Bezoek onze website en geniet van de poëtische en smaakvolle dranken die Kalidas te bieden heeft. Ontdek de unieke betekenis achter onze naam en het zeldzame genot van onze producten.

Cocktails

Ontdek onze onweerstaanbare cocktailcreaties! Elk van onze unieke cocktail recepten is zorgvuldig samengesteld om je smaakpapillen te betoveren. Van exotische en fruitige combinaties tot gedurfde en kruidige brouwsels, elke slok is een avontuur op zich. Proef de verrassende smaken en geniet van een onvergetelijke ervaring bij elke slok. Laat je meeslepen en ontdek een nieuwe dimensie van smaak in elke slok.

Webshop

All
Rum
Gin
Whiskey
Likeur
Vodka
La Morita Ron Anejo

La Morita Anejo

Rum

€100,00

Bestel
La Morita Ron Blanco

La Morita Blanco

Rum

€100,00

Bestel
rum

Runik Tradition

Rum

€100,00

Bestel
La Morita Ron Anejo

La Morita Viejo

Rum

€100,00

Bestel
View More

Kalibar

Maak van jouw speciale gelegenheid een knaller met onze mobiele cocktailbar! Ontdek een uitgebreid assortiment heerlijke cocktails, klaargemaakt om te imponeren. Onze handige cocktailbar kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op jouw locatie. Laat jouw gasten genieten van hun persoonlijke cocktailcreaties terwijl ze samen plezier beleven aan het creëren van hun perfecte drankje. Huur onze mobiele cocktailbar en geef jouw evenement een vleugje plezier en interactie!

De Kalidas gouden regel:

"Een poëtisch samenspel van een uitmuntend destillatieproces met natuurlijke producten."